Nu altijd en overal tv-kijken bij KPN

mzl_qcjyfexmKPN komt 29 januari met een vernieuwde iTV Online app, waarmee het mogelijk wordt altijd en overal tv te kijken op smartphone of tablet.

KPN heeft de iTV Online app vernieuwd. Met de huidige app kunnen klanten al thuis op hun mobiel of tablet tv-kijken. Maar met de uitbreiding is dat voortaan óók buitenshuis mogelijk, via wifi of mobiel internet.

‘De flexibiliteit die klanten nu al hebben om thuis tv te kijken en op te nemen, geven we ze nu ook buitenshuis. Zo kunnen klanten straks bijvoorbeeld in de trein onderweg naar kantoor nog even een aflevering van hun favoriete serie kijken. Ook wordt het mogelijk om tijdens de vakantie alle opgenomen films en series te kijken waar ze niet aan toegekomen zijn’, aldus Jaap Postma, directeur Consumentenmarkt.

Mogelijk dankzij 4G

De combinatie van de hoge kwaliteit van onze vaste en mobiele netwerken maakt deze nieuwe dienst mogelijk. Vooral de landelijke dekking van het 4G-netwerk van KPN is een voorwaarde voor het snel en zonder haperen kunnen afspelen van bewegende beelden.

Forse uitbreiding databundels

Onderweg tv-kijken sluit mooi aan bij de nieuwe mobiele abonnementen die KPN vanmorgen introduceerde. Daarin zijn de databundels voor alle abonnementen flink omhoog gegaan. En klanten die hun vaste abonnement met een mobiel abonnement combineren, krijgen een verdubbeling van het aantal MB’s, wat tv-kijken onderweg extra aantrekkelijk kan maken. Zie hier ook het nieuws over die nieuwe abonnementen.

Fasen

KPN zal de nieuwe mogelijkheid gefaseerd aanbieden. Op 29 januari krijgen de eerste klanten toegang tot de vernieuwde iTV Online app. Uiterlijk 7 maart zullen alle klanten aangesloten zijn.

Share this post: