Historie VANDEKOOY Automatisering 

Na zo’n tien jaar werkzaam te zijn geweest in de kantoorvakhandel, startte ik samen met twee vennoten in 1998 zeer enthousiast ons eigen bedrijf in de kantoorvakhandel.
Hier was ik verantwoordelijk voor de automatisering en technische dienst. Door de verschillende disciplines in deze onderneming heb ik na 8 succesvolle jaren besloten om in 2006 me af te splitsen en zelfstandig door te starten onder de naam van VANDEKOOY Automatisering. Hierdoor was het mogelijk om me volledig te richten op de automatiserings behoeften in het MKB en deze specialisme verder te ontwikkelen.

Kortom, VANDEKOOY Automatisering is een jonge dynamische onderneming die dankzij jarenlange ervaring in de MKB zich heeft gespecialiseerd in het inrichten en onderhouden van de automatiseringsbehoeften van kleine ondernemingen

Naast het MKB zijn wij ook inzetbaar op detacheringsbasis waar wij onze sporen hebben verdiend in het adviseren en begeleiden op projectbasis.

Naast de service verlening aan bedrijven worden ook particulieren meegenomen in de service verlening onder de naam “van de Kooy Computerservice & ICT

Tevens kunt u rekenen op zeer concurrerende condities en een uitstekende service.

Sinds 2007 Microsoft Certified Professional

Sinds 2008 Franchisenemer van KPN wat later “het ExperTeam” werd.

Sinds 2014 zijn wij gecertificeerd door “ICT-Waarborg

Sinds 2016 zijn wij keurmeester van “ICTKeurmerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *