Service--Randapparatuur

Heeft u een probleem met uw apparatuur?

De Specialisten van Hart Voor IT hebben voor alles een oplossing!

Heeft u problemen met uw printer, scanner, draadloze verbindingsset of andere apparatuur? Juist op de meest ongelegen momenten begeeft uw apparatuur ermee en u weet niet hoe de problemen op te lossen. De ruim 65 deskundige specialisten van Hart Voor IT verspreid over het gehele land komen bij u thuis en zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen met televisie, telefonie, printers, tablets en andere apparaten. Daarnaast geven wij advies en ondersteuning bij de aanschaf van nieuwe apparatuur,  software, beveiliging, ict projecten, overstap advies, infra rood verwarming en nog veel meer. De Hart voor IT specialisten zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Heeft u een (ict)project waar u zelf niet uitkomt? Neem dan gerust even contact op met ons service center. Wij helpen u graag verder.

Wat kunnen we voor u doen?

We kunnen u ondersteunen met advies en ondersteuning bij:

  • Het aanvragen en aansluiten van een televisie- of internetpakket
  • Het aanvragen van een telefoonabonnement (ook mobiele abonnementen)
  • Advies en aanschaf van een printer, computer, laptop, scanner of ander digitaal apparaat
  • (Woning)projecten op gebied van beveiliging, verwarming, camerabewaking, domotica e.d.

Een afspraak maken met een Hart voor IT Specialist?

Hart voor IT is bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur op 1 centraal telefoonnummer: 085 – 210 9999

Het Hart voor IT bureau staat altijd voor u klaar om u meer informatie te geven of om een afspraak in te plannen bij uw lokale specialist.

Hart voor IT werkt met lokale ICT-specialisten zodat er vrijwel altijd snel hulp voor u in de buurt is. Door de lokale specialisten wordt u in het algemeen vrijwel altijd door dezelfde vertrouwde persoon geholpen. Zij werken ook in de avond en op zaterdag. Bel voor een afspraak!

Niet in staat te werken? Uw computer bevriest?

Wij helpen u om weer aan het werk te komen. Snel en kwalitatief.