Lifestylebeurs HILTHO

Op dit moment ( 6 t/m 11 oktober) staan wij als vereniging van “HART voor IT”op de Lifestylebeurs HILTHO in Kasteelpark ter Horst.
Kom kijken laat je verrassen ontdek het op de HILTHO!

Kasteelpark ter Horst / Horst aan de Maas

Praktische informatie

Wanneer is de HILTHO:

Vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober 2017

Openingstijden:

De HILTHO is dagelijks geopend van 13.30 tot 22.30 uur. De nostalgische Spiegeltent blijft open tot 24.00 uur.
Op zondag is de HILTHO geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Waar:

Kasteelpark Ter Horst, A73, afrit 10 Horst Noord. Volg de pijlen totdat u arriveert op Parkeerterrein P1 of P2.

Route:

Wilt u weten hoe u bij de HILTHO’17 komt? Klik hier en plan gemakkelijk uw route.

Parkeren

Op de grote parkeerterreinen naast het evenemententerrein, is ruimte voor zo’n 3500 auto’s. De parkeerkosten bedragen € 5,00 per auto. Een parkeerkaart koopt u voor u weer vertrekt. Er is ook een bewaakte fietsenstalling aanwezig, € 1,- per fiets. De parkeerbegeleiding en inrichting van de parkeerterreinen en fietsenstalling is in handen van leden van de Koninklijke Harmonie van Horst. De parkeeropbrengst komt volledig ten goede aan de Harmonie.

Parkeerplaats voor mindervaliden en toegankelijkheid voor rolstoelen

Wanneer u in het bezit bent van een parkeerkaart voor mindervaliden, dan laten de parkeerbegeleiders van de Koninklijke Harmonie van Horst u zonder problemen doorrijden naar het aparte parkeerterrein, direct naast de entree van de Hiltho. Houd er wel even rekening mee dat onze parkeerterreinen helaas allemaal onverhard zijn. (Grasland). Mocht u problemen hebben om met de rolstoel een stukje door het gras te rijden, laat dan even iemand bij de entree om assistentie vragen. Onze mensen zullen u vanzelfsprekend even komen helpen. Eenmaal op de verharding is de Hiltho volledig rolstoel toegankelijk. Daar waar nodig liggen oploopjes en er is een toiletruimte die geschikt is voor een rolstoel.

Openbaar vervoer

De Hiltho is vanuit Horst, Venlo en Venray ook met een lijnbus bereikbaar. Met lijn 80 gaat u tot de halte “Oude Lind”. Vanaf daar, loopt u langs de Kasteelboerderij in ± 12 minuten naar het Hiltho-complex. Informatie over vertrektijden: 0900-9292 of www.9292.nl

Entree:

Volwassenen: Aan kassa € 12,00 / Online € 10,00
Kinderen tot 14 jaar onder begeleiding: gratis

HILTHO Entreekaarten met korting!

Voorkom wachtrijen aan de kassa! Koop nu je entreekaarten voor HILTHO 2017 met € 2,- korting online! Je ontvangt je tickets direct in je mailbox. Print ze uit op wit papier en breng ze mee naar de ingang van de beurs. Neem de speciale, snelle ingang voor e-tickets, laat je tickets scannen en jullie HILTHO-dagje kan beginnen!

Cadeau van De Limburger

Omdat de HILTHO 50 jaar bestaat, ontvang je bij aankoop van een online entreekaart, een gratis proefabonnement van 3 weken op De Limburger! Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen!

Honden toegestaan.

Honden mogen mee naar de HILTHO (met uitzondering van categorie 1 en 2 honden). Er is geen speciale hondenuitlaatstrook beschikbaar, dus vragen wij u vriendelijk om hondenpoep op te ruimen.

 

Share this post: