Facebook Vriendenlijst Verbergen 2015

 

Wat je reden ook is om je vriendenlijst te willen verbergen op Facebook voor anderen gaat niemand wat aan want privacy is nog steeds een heilig goed tenminste als men in zoverre nog over “privacy” kan spreken want zeg nou zelf Facebook en Privacy gaan niet echt samen.De standaard instelling staat zo ingesteld dat iedereen jouw Facebook vriendenlijst kan zien. We gaan met een “How to”  hieronder uitleggen hoe je je Facebook vriendenlijst kunt verbergen en enkel alleen zichtbaar wordt voor jezelf.

How to: Facebook vriendenlijst verbergen.

  1. Log in op Facebook en ga naar je profiel pagina.
  2. Klik op het tabblad “Vrienden”  bij de volgende pagina klik rechts – naast vrienden zoeken – op het “potloodje” waar beheren bij staat en kies voor privacy bewerken. zie afb: vriendenlijst facebook verbergen
  3. Je krijgt het volgende pop-up scherm te zien:fb-vriendenlijst-verbergen

En voilá maak hier je keuze voor wie jouw vriendenlijst kunnen zien  tussen:Iedereen, Vrienden, Alleen ik, of Aangepast.

ps:Onthoud altijd in gedachten dat je vrienden zelf bepalen wie hun vriendschappen op hun eigen tijdlijn kunnen zien. Als mensen jouw vriendschap op de tijdlijn van iemand anders kunnen zien, kunnen ze de vriendschap ook zien in het nieuwsoverzicht,  de zoekresultaten en op andere plekken op Facebook. Daarnaast kunnen ze gemeenschappelijke vrienden op je tijdlijn zien.

In het volgende YouTube  filmpje hieronder wordt het nog eens uitgelegd.

 

Share this post: