Smartlife Overzicht

SMARTLIFE Comfort

Kom je altijd graag thuis in een lekker warm huis?
En wil je ook nog eens energie besparen? Met de slimme thermostaat van SmartLife Comfort gaat de verwarming vanzelf aan als jij bijna thuis bent. En als je wat later thuis bent dan gepland, dan schakelt de thermostaat zichzelf uit. Onze zelflerende thermostaat helpt je om energiekosten te besparen, zo houd jij geld over voor leukere dingen.

SMARTLIFE VEILIG

Je rijdt net weg van huis en plotseling gaat het regenen. Had je dat dakraam wel dicht gedaan? Je checkt het simpel en snel via de SmartLife Veilig app.
KPN SmartLife Veilig geeft je de vrijheid om altijd en overal je huis in de gaten te houden. Zo weet je altijd of iets er aan de hand is.

SMARTLIFE VITAAL

Deze dienst wordt nog aangekondigd.

KPN SmartLife Veilig

KPN SmartLife Veilig is de eerste dienst van KPN SmartLife. Deze signaleringsoplossing beschermt  je huis tegen inbraak. Bij ongewenst bezoek ontvang je direct een melding via de app.  Je kunt live meekijken met de camera. Ook kun je eenvoudig lampen of andere apparaten op afstand bedienen. Verder kun je KPN SmartLife Veilig aanpassen aan je eigen wensen en woonsituatie.

Voor de signaleringsopvolging werkt KPN samen met beveiligingsbedrijf Trigion. Bij een alarmmelding in de  KPN SmartLife-app krijgen maximaal 5 personen een melding via de meldkamer van Trigion. Deze buren,  familie of vrienden kunnen je helpen als jij niet in de buurt van je huis bent. Je kunt er ook voor kiezen om een mobiele surveillant langs je huis te sturen.

Maak je huis slim voor € 5,- per maand.

• je huis in eigen hand via de app op je smartphone of tablet
• bedien je apparaten op afstand, bijvoorbeeld (Philips Hue) lampen
• ontvang een pushbericht bij een alarmmelding
• doe net alsof er iemand thuis is met de Huisoppas
NAAR DE SHOP

Bediening op afstand

De SmartLife-app stelt je in staat om de signalering op afstand aan en uit te zetten. SmartLife Veilig combineert moderne apparatuur met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van draadloze verbindingen, tablets en smartphones. Lampen en andere elektronische apparatuur die je aansluit op het systeem kunnen op afstand worden bediend. Zo ook de op afstand bedienbare Philips Hue-lampen.
Met de huisoppasfunctie kun je lampen eenvoudig geautomatiseerd aan en uit laten gaan. Tijdschakelaars zijn dan niet meer nodig en je huis maakt een bewoonde indruk. Je kunt zelf aangeven welke apparaten je met de huisoppas aan en uit wilt zetten. De huisoppas zorgt ervoor dat apparaten in één ruimte (bijvoorbeeld in de woonkamer) tegelijk aan- of uitgaan en dat gedurende de nacht alle geselecteerde apparaten uitgaan, net zoals je zelf doet als je thuis bent.

Altijd op de hoogte

Met SmartLife Veilig weet je wat er thuis gebeurt, waar en wanneer je wilt. Via de bijbehorende app kun je de signalering op afstand bedienen, maar ook lampen en andere apparaten. Bij ongewenst bezoek ben je direct gewaarschuwd, doordat bewegingssensoren een signaal naar de app sturen. Als je zelf niet in de gelegenheid bent om een kijkje te gaan nemen, krijgen door jou geselecteerde buren, familieleden of vrienden een signaal. Ook van een open gelaten raam krijg je direct een melding in de app. Een deskundig adviesgesprek en installatie zijn bij het abonnement inbegrepen.
NAAR DE SHOP

Share this post: