Office 365 is je vertrouwde Office en meer

   

Office 365 voor Thuisgebruik Premium heet voortaan Office 365 Home. En Office 365 FPP licenties zijn vanaf nu verkrijgbaar in twee versies: Office 365 Personal en Office 365 Home. Office 365 Personal is ideaal voor één persoon die altijd en overal gebruik wil maken van Office programma’s op één pc of Mac en één tablet (zoals iPad). Office 365 Home is te gebruiken op maximaal vijf pc’s of Macs én vijf tablets en is daarmee het perfecte Office pakket voor het hele gezin!

Maak vandaag kennis met beide versies van Office 365

Office 365 Personal

  • het ideale pakket voor één persoon
  • voor installatie op één pc of Mac en één tablet (zoals iPad) én te gebruiken op smartphones.

Office 365 Home

  • het ideale pakket voor het hele gezin
  • voor installatie op maximaal vijf pc’s of Macs, vijf tablets én (zoals iPad) te gebruiken op smartphones.

Beide Office 365 versies bieden verder:

  • de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote1, Publisher1 en Access1
  • 20 GB extra OneDrive online opslag, zodat je overal en op ieder apparaat1 toegang hebt tot je documenten. Bij Office 365 Home ontvangen maximaal vijf gezinsleden 20 GB opslagruimte
  • 60 minuten gratis wereldwijd beltegoed voor Skype™ per maand, naar vaste telefoons in 60+ landen3
  • volledige versies van Office op elke willekeurige pc, die met Office on Demand worden gestreamd4
  • handig jaarabonnement met automatische upgrades, zodat je altijd up-to-date bent en beschikt over de nieuwste functies en diensten.

1 De beschikbaarheid en kenmerken van programma’s verschilt per platform en apparaat. OneNote, Publisher en Access zijn alleen beschikbaar voor pc. Kijk voor meer informatie op office.com/information.
2 Office Mobile is voor geïnstalleerd op Windows Phone 8-apparaten, die niet worden meegeteld bij de limiet voor mobiele apparaten. Het kan tevens worden geïnstalleerd op Android-telefoons en iPhones. Kijk voor meer informatie op office.com/mobile.
3 Skype is niet overal beschikbaar. Bellen alleen met bepaalde landen. Kijk voor meer informatie op office.com/information.
4 Alleen op Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1

Het vertrouwde Office in abonnementsvorm
Office 365 bestaat uit de vertrouwde programma’s en biedt extra diensten. Dat is nieuw voor jou én voor de consument. Het is dan ook niet gek dat we vragen krijgen:

V: Werk ik met Office 365 alleen maar in de cloud?
A: Nee. Je installeert de Office programma’s op je pc. Het cloud gedeelte zit hem onder andere in de aanvullende diensten zoals het opslaan, bewerken en delen van je documenten via OneDrive. Het streamen van Office naar een andere pc via Office on Demand. En het recht op de laatste versie.
   
V: Hoe zorg ik ervoor dat de klant in het tweede jaar van het abonnement bij mij terugkomt?
A: Wanneer een klant Office 365 heeft aangeschaft, registreer dan zijn gegevens in de Office 365 Renewal app Op deze manier kun je hen een jaar later benaderen om hen een nieuw aanbieding te doen.

 

 
 

 

Share this post: