KPN SmartLife maakt je huis super slim

Je lampen bedienen, je huis in de gaten houden op afstand via je smartphone en zorgen dat de verwarming aanstaat als je thuis komt. Dit zijn allemaal typische voorbeelden als het gaat om smart homes. Slimme huizen worden voor steeds meer mensen de echte realiteit. Tegenwoordig zijn er allerlei technische snufjes om je huis helemaal hightech en slim kunt maken. En wist je dat dat in een handomdraai gebeurd is? Stel je voor: alle apparaten in en om je huis kun je op afstand bedienen en dat doe je met een speciale beveiligde app op je smartphone of tablet. En dat kun je doen waar en wanneer je maar wil.home_kpnsmartlife

Wat is KPN SmartLife?

KPN SmartLife is erop gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in en om het huis. Later dit jaar, en in de jaren die komen, worden er steeds nieuwe diensten en producten toegevoegd. Je maakt je huis – en daarmee dus ook je leven – stapsgewijs slimmer, makkelijker en veiliger. Met de betrouwbaarheid die je gewend bent van KPN. KPN SmartLife signaleert en zorgt voor de opvolging. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding thuis. Deze hoeft niet van KPN te zijn, maar als dat wel zo is, krijg je een slimme stekker cadeau. Hiermee ervaar je direct het gemak van een slim huis.

Ontdek hoe je in een paar stappen je huis slim maakt

Je begint altijd met een KPN SmartLife Basis abonnement van 5 euro per maand en de KPN SmartLife Box van 99 euro. Hiermee heb je de basis voor een slim huis. De voordelen van KPN Smartlife op een rijtje:

  • Je huis in eigen hand via de app op je smartphone of tablet.
  • Bedien apparaten op afstand, bijvoorbeeld (Philips Hue) lampen en Sonos.
  • Ontvang een pushbericht bij een alarmmelding.
  • Doe net alsof er iemand thuis is met de Huisoppas.KPN SmartLife-1

De basis kun je aanvullen met een KPN SmartLife Veilig abonnement, een oplossing voor de beveiliging van je huis. Deze beveiligingsoplossing beschermt je huis tegen inbraak. Zo geeft de app meldingen als je je raam open hebt laten staan en je kunt live meekijken met camera’s in je huis. Voor deze beveiligingsoplossing heb je sensoren nodig. De sensoren, en alle andere apparatuur, kun je los kopen in de winkel. Het is echter voordeliger als je een van de voordeelpakketten kiest. Je kunt er ook voor kiezen zelf een pakket samen te stellen. KPN SmartLife wordt altijd voor je geïnstalleerd, super handig dus. Deze installatie is tijdelijk gratis en heeft een waarde van 99 euro. De keuzehulp op kpn-smartlife.nl laat eenvoudig zien wat KPN SmartLife voor jou betekent. Ieder huis is tenslotte anders.

Aantrekkelijk introductie-aanbod

Je kunt nu gebruikmaken van een aantrekkelijk introductie-aanbod, daarmee krijg je maar liefst 20 procent korting op een pakket naar keuze. Gebruik daarvoor de code DUTCHCOWBOYS in de webshop van KPN SmartLife. De actie loopt tot en met 15 mei 2016.

Heb je thuis al internet van KPN? Dan krijg je de slimme stekker ter waarde van 51,50 euro van KPN cadeau. Maar er is nog meer: ook het adviesgesprek en de installatie ter waarde van 99 euro is nu gratis. Dat maakt een slim huis nu wel héél bereikbaar.

Share this post: